Sterke wind waarschuwing uitgegeven! Krachtige wind verwacht op Malta & Gozo!

11/16/2023

De harde wind zal tegen zaterdagmiddag afnemen.

Meerdere Maltese weerpagina's hebben waarschuwingen uitgegeven waarin staat dat er morgen, vrijdag 16 november 2023, harde wind met grote krachten wordt verwacht.

Aggornament ta' Temp' heeft verklaard dat de wind morgen vanaf 21.00 uur kracht zeven zal bereiken en dat dit zal aanhouden tot zaterdag 17 november 2023 om 11.00 uur. Er wordt echter verwacht dat dit tegen zaterdagmiddag zal afnemen.

Maltese Islands Weather' voorspelt windkracht zeven tot acht die zal aanhouden tot zaterdagochtend.

Het meteorologisch bureau op de internationale luchthaven van Malta voorspelt windkracht zes voor vrijdagavond en zaterdagochtend.

De temperaturen zullen de komende dagen blijven dalen. Temp Madwarna' verwacht dat de temperaturen tegen het einde van de week aanzienlijk zullen dalen met 5°C.


Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.