Sterke wind waarschuwing uitgegeven! Krachtige wind verwacht op Malta & Gozo!

11/16/2023

De harde wind zal tegen zaterdagmiddag afnemen.

Meerdere Maltese weerpagina's hebben waarschuwingen uitgegeven waarin staat dat er morgen, vrijdag 16 november 2023, harde wind met grote krachten wordt verwacht.

Aggornament ta' Temp' heeft verklaard dat de wind morgen vanaf 21.00 uur kracht zeven zal bereiken en dat dit zal aanhouden tot zaterdag 17 november 2023 om 11.00 uur. Er wordt echter verwacht dat dit tegen zaterdagmiddag zal afnemen.

Maltese Islands Weather' voorspelt windkracht zeven tot acht die zal aanhouden tot zaterdagochtend.

Het meteorologisch bureau op de internationale luchthaven van Malta voorspelt windkracht zes voor vrijdagavond en zaterdagochtend.

De temperaturen zullen de komende dagen blijven dalen. Temp Madwarna' verwacht dat de temperaturen tegen het einde van de week aanzienlijk zullen dalen met 5°C.


Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.