Yellow Move

Kom je op Malta wonen, of ga je juist van Malta weg. Yellow Move kan je helpen met het verhuizen van je spullen naar en/of vanaf Malta waar dan ook naar toe, van een enkele doos tot een hele container of van een klein volume tot een hele inboedel

Altijd fijn is dat Yellow Move een Nederlandse eigenaar heeft!

Waarom Yellow Move?

Yellow Move is een internationaal verhuisbedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en expats wereldwijd.

In Nederland en Malta doen ze ook kantoorverhuizingen en bieden ze aanvullende diensten met toegevoegde waarde bij een internationale verhuizing. Yellow Move is de beste partner voor expats die verhuizen voor hun werk. Verhuizen met Yellow Move betekent dat de expat gefocust kan blijven op zijn werk. Hun klanten zijn bedrijven, internationale organisaties, ambassades, consulaten en particulieren over de hele wereld.

35+ jaar wereldwijde verhuiservaring

Ze hebben meer dan 35 jaar wereldwijde ervaring in het begeleiden van internationale verhuizingen. Ook al is hun kantoor gevestigd in Nederland en Malta, een verhuizing hoeft niet per se van of naar Nederland of Malta te zijn. Ze beheren ook verhuizingen en verhuisdiensten, bijvoorbeeld van New York naar Singapore of van Brussel naar Hong Kong. Of het nu over de weg, over zee of door de lucht is, Yellow Move heeft alle kennis in huis en werkt altijd volgens vooraf gemaakte afspraken. Allemaal ondersteund met een wereldwijd netwerk van partners die allemaal streven naar de hoogste kwaliteit in logistieke dienstverlening.

Yellow Move staat voor wereldwijde kennis, persoonlijke service en vertrouwen! 

Van een enkele doos tot een hele container of van een klein volume tot een hele inboedel.

Vrijblijvende offerte.

Vul het onderstaande formulier in en Roy van Yellow Move neemt contact met je op voor een vrijblijvende offerte!

Of neem contact op met Roy op: +356-77316238 en +31 (0)653165630