Hulp pagina van NedMalta

Je hebt toegang tot deze pagina omdat je in onze groep: Girls and Gays zit. Dit is een chat en een pagina die er is voor alle hulp die je nodig hebt. Voor vrij in de groepchat te vragen om hulp of direct aan onderstaande.

  • Tim +35699039805
  • Phoebe +31625448440

Ook kan je hier een anonieme vraag stellen, wij zullen deze dan in de groep beantwoorden. 

Vraag of info voor op de pagina, geef het anoniem door! Ookal zijn het klachten over Nederlandse jongens etc

NedMalta ondersteund verschillende projecten die we express geheim houden, mensen die er om vragen kunnen gratis de hulp krijgen die ze nodig hebben. Om beter en annoniemer te kunnen helpen hebben we een kleine donatie actie opgezet. Zo hebben we oa de Morningafterpil, zwangerschaps testen en hygiene producten die gratis verstrekt worden, maar ook bemiddeling met verzekering en hulp in ziekenhuizen word gratis gedaan. Wil jij ons steunen met een kleine donatie? Dit kan annoniem:

NedMalta Girls and Gay chat. Deze chat is er hoofdzakelijk als noodchat, berichten hierin worden met prio behandelt! Is er iets aan de hand geef het aan! Veligheid boven alles, ook is deze chat er voor vragen waar de jonge jochies erg kinderachtig op reageren in de groepchat (in het verleden) alles kan je vragen.

Alle informatie vind je op de pagina: www.nedmalta.com/hulp/ Gebruik om in te loggen: ice@nedmalta.com en het wachtwoord is: NedMalta2023Hulp

Via deze pagina kan je ook anoniem vragen stellen!

NedMalta heeft morningafterpillen/zwangerschaps testen en zelfs maandelijkse producten in huis, is iets nodig vraag het. Geen kosten en wij zullen geen vragen stellen. Contacteer Tim 99039805 of Phoebe +31625448440. Zeer snel zullen wij een brievenbus ophangen waar je anoniem deze producten kunt pakken. 

Iedereen is admin van de chatgroep. ZIjn er meiden die er niet in zitten zet ze erbij, want deze chat word nergens online aangeraden!

HENK die naam moet je onthouden. Als er iemand vervelend is en je vraagt de manager of uitsmijter: I am looking for Henk. Of Is your name Henk. Dan weten ze dat je hulp nodig hebt. Tot nu toe afgesproken bij Nordic, Tex Mex, Black gold saloon en Melounge!

Handige telefoonnummers

FILLETTI & FILLETTI ADVOCATES  +356 2125 1196

  • Zorg dat je een advocaat hebt voor je met de politie praat, ookal ben je het slachtoffer. Meld dat je bent doorverwezen door NedMalta en met de rekening komt het wel goed. Ook vrouwelijke advocates zijn beschikbaar.

Nederlandse ambassade op Malta  +31 24 724 7247

  • Alle Nederlanders kunnen een hulpverzoek doen.

Woman right foundation 80062149 (via NL mobiel: +356 79708615)

  • Hulp bij alles van huiselijk geweld, sexueel misbruik en discriminatie