2 leuke events voor Maart in de kalender opgenomen!

02/23/2024

We hebben twee leuke events opgenomen in de kalender waar zeker interesse in is, een techno en hardstyle fusion met EDM!

Zaterdag 2 MaartAmethyst Presents: Kike Pravda at the Fort Series

Dit feest gaat door tot 7 uur in de ochtend dus perfect om heen te gaan nadat je hebt ingedronken bij de wijnproeverij!

Zaterdag 22 Maart: Raw - Volume 4

Claim ook de €2.50 korting op je RAW ticket met kortings code: NEDMALTA

Kike Pravda at the Fort Series

Deze lokatie is de uniekste lokatie die ik ooit heb gezien voor een event in Malta, in Valetta in één van de oudste gebouwen die er staat!

Headliner van het evenement is niemand minder dan de Spaanse sensatie Kike Pravda. Met een reeks releases op gewaardeerde labels als Token, Warm Up en Polegroup heeft Kike zich stevig gevestigd als een kracht om rekening mee te houden in de technoscene. Zijn hypnotiserende beats hebben het publiek over de hele wereld in vervoering gebracht, waardoor hij geprezen werd door collega-dj's als Rodhad en DVS1.

Maar Kike's invloed reikt verder dan de dansvloer. Als oprichter van Senoid Recordings heeft hij technolegendes als Ben Sims en Oscar Mulero een platform geboden om hun talenten te tonen. Zijn imprint is synoniem geworden voor cutting-edge sounds en vooruitstrevende muziek.

En alsof dat nog niet genoeg was, heeft Kike's alter ego, S.E.R.E.S., zelf ook golven gemaakt met releases op Semantica, Envra en Warm Up Recordings. Met elke track verlegt hij de grenzen van creativiteit en experiment, waardoor luisteraars hunkeren naar meer.

RAW by Tim Jacobs

€2.50 korting per ticket, code: NEDMALTA

Raw - Volume 4

We hebben goede plannen voor ons op 22 maart! Je weet dat we altijd op zoek zijn naar de ultieme muziekervaring? Nou, markeer je agenda want RAW geeft het feest van het jaar in Liquid Club!

Stel je voor: een verbluffende fusie van hardstyle en EDM die de dansvloer gegarandeerd in vuur en vlam zet 🔥. Het is alsof ze pure energie hebben opgevangen en klaar zijn om op ons los te laten!

Ik voel de bas al door mijn aderen pompen en het publiek brullen van opwinding. Het wordt een epische nacht van non-stop beats en opwindende vibes!

Dus, wat zeg je ervan? Laten we zo snel mogelijk onze kaartjes kopen en ons klaarmaken om ons samen in de muziek te verliezen. Geloof me, dit is een evenement dat we niet willen missen!

Ik zie je daar en maak je klaar om te dansen alsof er geen morgen is! 🎶💃🕺

Alle events:

De leukste events in Malta proberen we in onze event kalender te zetten, deze vind je hier. Je kan ons en jezelf helpen door via onze pagina naar de website van het event te gaan en je tickets te kopen. NedMalta krijgt een kleine vergoeding waarmee we de site draaiende houden, het kost jou niks extra's en mocht er iets zijn (ticket kwijt, je moet annuleren etc) dan kunnen wij je helpen aangezien we direct contact hebben met de event organisatoren.