Bedrijven van Nederlanders op Malta: Kapster, visshop en veel meer!

03/22/2023

Ook hier zijn er Nederlanders met een eigen onderneming. Natuurlijk waard om even aan hun te denken als je wat nodig hebt, Nederlandse betrouwbaarheid op Malta!

Just Jenna's

Jenna is een Kapster die bij je thuis komt, ze knipt mannen en vrouwen en doet ook krullen, verven en meer!

Heb je een ledenkaart van NedMalta? Dan krijg je nog Korting op de eerste keer knippen!

Forty Fishes

Oz voorziet ons van de lekkerste vis en hij heeft zelfs Kibbeling! Bij Forty Fishes van Oz kan je ook je bestelde kaarten voor DUTCH KINGSDAY, the Malta edition ophalen!

Belevari

Berend heeft het bedrijf Belevari, bij hem kan je terecht voor elektrische scooters. Hij helpt je graag verder met de €2000.- euro die je nu terug kan krijgen van de overheid als je een nieuwe scooter aanschaft!

Rolling Geeks

Kris is de eigenaar van Rolling Geeks, met Rolling Geeks kan je een tour door 'the three cities' doen in een autotje wat gewoon Nederlands met je praat!

Yellow Move

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, Roy van Yellow Move helpt je met de verhuizen naar of van Malta. Ookal heb je maar 1 doos of moeten er drie vrachtwagens komen. Roy is de persoon die je even moet contacteren!

Yvo, de Nederlandse makelaar op Malta!

De woningmarkt op Malta is zo snel dat eigenaren van woningen een woning vaak niet zelf aanbieden. Nederlanders vinden het erg fijn dat Yvo weet waar we in Nederland qua wonen aan gewend zijn. Hierdoor let Yvo op zaken waar de gemiddelde Maltese makelaar niet op zal letten.

Ruud van de Goor

Ruud heeft met zijn 10 jaar ervaring op het eiland de nodige expertiese opgedaan om je goed bij te staan bij de aanschaf maar ook bij de verkoop van je woning.

Ruud specialiseerd zich in de functie aankoopmakelaar, het gebruik maken van een aankoopmakelaar kost je onder de Maltese regelgeving helmaal niks. Je kan Ruud contacteren op +356 79970042

Heb jij ook een bedrijf op Malta of Gozo

Geef het door en we zullen je vermelden!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...