De stage van Annabel in Malta

10/05/2023

Net zoals Annabel kiezen vele Nederlanders om hun stage in Malta te doen. Veel organisaties kunnen je vertellen hoe mooi en leuk het is, maar het beste is om het te horen van iemand die in Malta stageloopt.

Hey, stel je even voor. Wie ben je en waar kom je vandaan?

  • Ik ben Annabel, 19 jaar. Ik kom uit Drenthe en woon daar met m'n ouders, broertje en zusje.

Waarom ben je in Malta stage gaan lopen?

  • Omdat ik graag meer van de wereld wil zien en dit leek me een super goede kans. Ik wilde avontuur en even weg uit mijn normale dagelijkse leven. Nieuwe mensen ontmoeten en eens kijken hoe ik mezelf kan redden in het buitenland
Hoe heb je je stage gevonden in Malta?

  • Met werkweek met school was ik ook in Malta en gingen we op werkveld bezoeken. Zo ben ik bij het bedrijf terecht gekomen en heb ik later weer contact gezocht, ik loop er nog maar net stage, ik zal jullie later vertellen wat de goede en de slechte punten zijn. 
Zou je Malta aanraden om stage te gaan lopen?

  • Jaa zeker, veel leuke mensen en gewoon een leuk land
Waar ben je gaan wonen in Malta? Is dit een aanrader?

  • Naxxar. Het is een leuke plek maar wel een beetje afgelegen van de "levendige" gebieden op Malta.

Buiten je stage om, wat is leuk om te doen?

  • Met vrienden afspreken, feesten, winkelen, leuke plekken bezoeken, naar het strand gaan

Wat had je beter kunnen voorbereiden voor deze stage?

  • Mijn opdrachten alvast vooruit werken zodat ik hier niet alles meer had hoeven doen

Wat is je het meeste opgevallen aan Malta tot nu toe?

  • Veel mensen uit het buitenland komen hierheen, mensen zijn aardig, chaotisch verkeer
Hey Annabel bedankt, wij hopen dat je een leuke tijd hebt in Malta.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...