Extra zomer weekend in Oktober, wat ga jij doen?

10/12/2023

De zomer is terug deze week, dus we kunnen nog steeds genieten van de zomer! Dit weekend is er genieg te doen in Malta en we hebben een aantal van de beste opties even op een rij gezet voor je!

Volgende week Donderdag 19 Oktober is het weer een nationale feestdag, check even of jij ook vrij bent!

De leukste plekken om dit weekend heen te gaan!

Sat Oct 14th 16:00 - 00:00

Birgu by candlelight!

Wat elk jaar de massa's toeristen en plaatselijke bewoners echt aantrekt, is Birgu by Candlelight. Ga op zaterdag 14 oktober naar Birgu en geniet van het stralende uitzicht terwijl duizenden kaarsen - een aantal dat vorig jaar opliep tot 20.000

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!