Extra zomer weekend in Oktober, wat ga jij doen?

10/12/2023

De zomer is terug deze week, dus we kunnen nog steeds genieten van de zomer! Dit weekend is er genieg te doen in Malta en we hebben een aantal van de beste opties even op een rij gezet voor je!

Volgende week Donderdag 19 Oktober is het weer een nationale feestdag, check even of jij ook vrij bent!

De leukste plekken om dit weekend heen te gaan!

Sat Oct 14th 16:00 - 00:00

Birgu by candlelight!

Wat elk jaar de massa's toeristen en plaatselijke bewoners echt aantrekt, is Birgu by Candlelight. Ga op zaterdag 14 oktober naar Birgu en geniet van het stralende uitzicht terwijl duizenden kaarsen - een aantal dat vorig jaar opliep tot 20.000

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.