Onze aanraders voor de komende maand!

05/06/2023

De zomerse temperaturen zijn er eindelijk en het aantal events neemt toe. Meer dan genoeg te doen elk weekend en het is zeker dat de meeste events echt TOP zijn. Toch willen wij er 4 events uitpakken die echt de moeite waard zijn om heen te gaan!

Zaterdag 13 Mei:


Daisy Beach Party!

Georganiseerd door een Nederlander is dit een fantastisch feest, van 12 tot 12!

Geniet met je voeten in het zand, een drinkje in je hand van de geweldige lineup van DAISY. 

Dit is een Beachparty zoals geen ander en zeker de moeite waard om heen te gaan.

Kaarten kosten maar 16 euro en je krijgt gedurende de dag (gratis) fingerfood!

Je kan daar ook goedkoper als normaal activiteiten zoals banaan achter de boot, subben, jetski en veel meer doen!

Genre
• Tech House • Indie Dance • Minimal • Nu Disco

Betalingen kan gewoon met Ideal! 

Zaterdag 20 Mei:


Sunglasses at Night

De tweede keer dat we dit feest hebben dit jaar, de tweede editie is mega veel groter als de eerste! 

In Gianpula Mainroom, Gianpula staat in de top 50 clubs van de wereld! Hier moet je een keer zijn geweest, kan je niet naar Sunglasses at night? Boek dan een ander event hier.

LET OP, de tweede editie zal zeker zijn uitverkocht, dus boek je ticket op Tijd!

Ook hier weer de regel lukt het je niet online te boeken app dan Tim even voor hulp: +0356-99039805

Zaterdag 27 Mei

Lazypirate Boatparty! Dutch take-over!

Natuurlijk moet je gaan wanneer je wilt naar dit bootfeest. Zeker als je vrienden langskomen is dit een event waar ze heen moeten gaan!

Eens per maand pikken wij een datum en dan proberen we de boot vol te krijgen met leden en vrienden van NedMalta! Nu dus op 27 Mei, laten we hier met veel van onze groep heengaan! Dan zal de DJ ook onze muziek spelen!

Je kan dansen, zwemmen en genieten van een full open bar (bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails) en er is eten! 

Vrijdag 9 Juni

Start of Summer, hosted by NedMalta

Naast Koningsdag, is het event Start of Summer 1 van de grote events die we helemaal zelf organiseren!

Zoals elk jaar is dit event in Beachclub 1926! Dit jaar is het thema: HAWAII en kan je:

Zwemmen (tot 21:00)

Is er een Shotbar en een Cocktail bar!

Zijn drinkmunten €2 per stuk!

Spelen we van de playlijst die jullie zelf maken!

En we bieden leden in de whatsappgroep earlybird tickets aan vanaf 6 euro! (normaal 15 en de deur 20)

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

Op zoek naar een leuke manier om actief te blijven terwijl je geniet van de prachtige Maltese omgeving? Doe mee met ons wekelijkse 7 tegen 7 voetbaltoernooi op zondag geen winterstop nodig hier, zelf de koudste dag in Malta is nog een gemiddelde zomerdag in Nederland!

MINK Homes Malta is een vastgoedbeheerbedrijf in Malta dat vastgoedbeheerdiensten aanbiedt voor korte huurperiodes/vakantiewoningen aan particuliere huiseigenaren in Malta. Wij zijn actief op zoek naar stagiaires om ons groeiende team te ondersteunen. Onze activiteiten omvatten de marketing van ons bedrijf en de eigendommen die we beheren,...

Toen de zon haar gouden gloed over de schilderachtige straten van Utrecht begon te werpen, hing de verwachting dik in de lucht. Het was het begin van een avontuur, een reis die ons van het hart van Nederland helemaal naar het mediterrane juweeltje Naxxar in Malta zou brengen. Met kaarten in de hand, snacks in voorraad en een afspeellijst klaar...

Wil jij als Nederlandse student je horizon verbreden en waardevolle werkervaring opdoen? Kijk dan niet verder dan de zonnige kust van Malta. Terwijl Nederland uitstekende opleidingsmogelijkheden biedt, biedt een stage in Malta een unieke kans om jezelf onder te dompelen in een levendige internationale omgeving, je vaardigheden uit te breiden en te...