Onze aanraders voor de komende maand!

05/06/2023

De zomerse temperaturen zijn er eindelijk en het aantal events neemt toe. Meer dan genoeg te doen elk weekend en het is zeker dat de meeste events echt TOP zijn. Toch willen wij er 4 events uitpakken die echt de moeite waard zijn om heen te gaan!

Zaterdag 13 Mei:


Daisy Beach Party!

Georganiseerd door een Nederlander is dit een fantastisch feest, van 12 tot 12!

Geniet met je voeten in het zand, een drinkje in je hand van de geweldige lineup van DAISY. 

Dit is een Beachparty zoals geen ander en zeker de moeite waard om heen te gaan.

Kaarten kosten maar 16 euro en je krijgt gedurende de dag (gratis) fingerfood!

Je kan daar ook goedkoper als normaal activiteiten zoals banaan achter de boot, subben, jetski en veel meer doen!

Genre
• Tech House • Indie Dance • Minimal • Nu Disco

Betalingen kan gewoon met Ideal! 

Zaterdag 20 Mei:


Sunglasses at Night

De tweede keer dat we dit feest hebben dit jaar, de tweede editie is mega veel groter als de eerste! 

In Gianpula Mainroom, Gianpula staat in de top 50 clubs van de wereld! Hier moet je een keer zijn geweest, kan je niet naar Sunglasses at night? Boek dan een ander event hier.

LET OP, de tweede editie zal zeker zijn uitverkocht, dus boek je ticket op Tijd!

Ook hier weer de regel lukt het je niet online te boeken app dan Tim even voor hulp: +0356-99039805

Zaterdag 27 Mei

Lazypirate Boatparty! Dutch take-over!

Natuurlijk moet je gaan wanneer je wilt naar dit bootfeest. Zeker als je vrienden langskomen is dit een event waar ze heen moeten gaan!

Eens per maand pikken wij een datum en dan proberen we de boot vol te krijgen met leden en vrienden van NedMalta! Nu dus op 27 Mei, laten we hier met veel van onze groep heengaan! Dan zal de DJ ook onze muziek spelen!

Je kan dansen, zwemmen en genieten van een full open bar (bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails) en er is eten! 

Vrijdag 9 Juni

Start of Summer, hosted by NedMalta

Naast Koningsdag, is het event Start of Summer 1 van de grote events die we helemaal zelf organiseren!

Zoals elk jaar is dit event in Beachclub 1926! Dit jaar is het thema: HAWAII en kan je:

Zwemmen (tot 21:00)

Is er een Shotbar en een Cocktail bar!

Zijn drinkmunten €2 per stuk!

Spelen we van de playlijst die jullie zelf maken!

En we bieden leden in de whatsappgroep earlybird tickets aan vanaf 6 euro! (normaal 15 en de deur 20)

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...