5 Mei bevrijdingsdag special

04/06/2023

Voor Vrijdag 5 mei gingen de meeste stemmen naar een BBQ, daar hebben wij natuurlijk naar geluisterd en we hebben de perfecte dag voor jullie samengesteld!

 • Dagje bij het zwembad
 • Unlimited BBQ
 • Karaoke
 • Entree Cuba + 2 drankjes
5 mei pool en BBQ
5 mei pool en BBQ

De planning:

 • Het event zal plaatsvinden in Sprachcafe (Pembroke)
 • Jullie zijn welkom vanaf 15:00
 • BBQ zal starten om 19:00
 • Karaoke zal starten vanaf 20:00
 • Tussen 23:00 en middernacht gaan we naar Cuba (Havanna)

Details:

Vanaf 15:00 zijn jullie welkom in Sprachcafe, natuurlijk mag je later komen! We zullen de middag rustig beginnen door te relaxen aan het zwembad!

Relax at the Pool!

Vanaf 19:00 gaat de BBQ aan. Hier kan je genieten van Maltese worstjes, hamburger, kippenvleugeltjes en natuurlijk patat en salade. Ben je vegetariër even doorgeven AUB. 

Unlimited BBQ

Vanaf 20:00 gaan we weer los met karaoke, ditkeer zullen we drie dagen van te voren een oproep doen zodat we alle liedjes kunnen downloaden!

Ben jij de beste zanger?

Tussen 23:00 en middernach gaan we naar Paceville, we hebben entree + 2 drankjes voor jullie geregeld in Cuba (Havana) Daar is op die vrijdag een internationale studenten avond!

Uit in Cuba (Havana)

Earlybird Tickets voor €20

Het event gaat €22.50 kosten, de earlybirds (de eerste 50) krijgen een korting en die betalen maar €20!

  Sprachcafe Pembroke

  SPRACHCAFFE CLUB VILLAGE ALAMEIN ROAD, PEMBROKE, Pembroke, Malta Majjistral PBK1776


  De ingang van Sprachcafe
  De ingang van Sprachcafe

  Latest posts in our blog

  Be the first to read what's new!

  Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

  Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

  November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.