Beerpong in Nordic

03/23/2023

Nordic heeft voor NedMalta een beerpong tournement opgezet, elke Dinsdag hebben we de kans een balletje te gooien!

  • Lokatie: Nordic (st Julian's)
  • Start: 21:00
  • Wanneer: Elke Dinsdag vanaf 21:00

UPDATE

elke Dinsdag zetten ze beerpong voor ons op. Ze hebben gezien dat weinig mensen een tournooi willen. Dus ze geven een prijs aan de winnaar van elke week. Dus inschrijven is niet nodig, gewoon lekker langsgaan en spelen op de Dinsdagen

€500.- aan prijzengeld!

Voor de winnaar van de competitie geeft Nordic €500.- aan prijzengeld weg, dit is voor aan het einde van de competitie. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen voor de winnaars van de dag!

Maak een team van tenminste 2 personen, er mogen natuurlijk meer in een team zitten. Schrijf je team wel even in en kom 4 April naar de eerste avond toe. Je hoefd niet elke week mee te spelen natuurlijk, maar hoe vaker hoe leuker! 

Met de ledenkaart korting bij Nordic!

Denk eraan dat je met onze ledenkaart kortingen in Nordic hebt:

  • 2 halen 1 betalen op cocktails (elke avond tot middernacht)
  • 20% korting op flessen (elke avond tot middernacht)
  • Gratis fles bubbels op je verjaardag.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.