Beerpong in Nordic

03/23/2023

Nordic heeft voor NedMalta een beerpong tournement opgezet, elke Dinsdag hebben we de kans een balletje te gooien!

  • Lokatie: Nordic (st Julian's)
  • Start: 21:00
  • Wanneer: Elke Dinsdag vanaf 21:00

UPDATE

elke Dinsdag zetten ze beerpong voor ons op. Ze hebben gezien dat weinig mensen een tournooi willen. Dus ze geven een prijs aan de winnaar van elke week. Dus inschrijven is niet nodig, gewoon lekker langsgaan en spelen op de Dinsdagen

€500.- aan prijzengeld!

Voor de winnaar van de competitie geeft Nordic €500.- aan prijzengeld weg, dit is voor aan het einde van de competitie. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen voor de winnaars van de dag!

Maak een team van tenminste 2 personen, er mogen natuurlijk meer in een team zitten. Schrijf je team wel even in en kom 4 April naar de eerste avond toe. Je hoefd niet elke week mee te spelen natuurlijk, maar hoe vaker hoe leuker! 

Met de ledenkaart korting bij Nordic!

Denk eraan dat je met onze ledenkaart kortingen in Nordic hebt:

  • 2 halen 1 betalen op cocktails (elke avond tot middernacht)
  • 20% korting op flessen (elke avond tot middernacht)
  • Gratis fles bubbels op je verjaardag.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...