Blijf FIT met NedMalta Fitness

09/27/2023

Fitness met personal trainer  

Vanaf nu hebben we een sportief evenement voor jullie op de kalender staan.

Op het beachvolleybalveld van Sprachcafe* krijgen jullie van een gediplomeerde instructer fitness. Dit is voor beginnelingen tot gevorderde in groepen van maximaal 20 personen.

Sessie A van 18:00 tot 19:00**
Sessie B van 19:00 tot 20:00**

Sprachcafe geeft de deelnemers vrij gebruik van de Pool en douches vanaf 16:00 in de middag (open tot 22:00)
Indien beide groepen vol zitten zullen we overleggen voor een derde groep, wie als eerste een kaartje aanschaft die zal toegang hebben***. Zelf zorgen voor de juiste oufit.

*Bij extreem slecht weer binnen.
**Lessen kunnen worden samengevoegd bij lage aantallen.
***Bij minder als 5 mensen kan een les worden geannuleerd. 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...