5 Mei bevrijdingsdag special

05/01/2023

Voor Vrijdag 5 mei gingen de meeste stemmen naar een BBQ, daar hebben wij natuurlijk naar geluisterd en we hebben de perfecte dag voor jullie samengesteld! Officiele start 18:00 voor de mensen die het leuk vinden, die mogen overdag vertoeven aan het zwembad!


 • Unlimited BBQ

 • Karaoke
 • Entree Cuba + 2 drankjes
5 mei pool en BBQ
5 mei pool en BBQ

De planning:

 • Het event zal plaatsvinden in Sprachcafe (Pembroke)
 • Jullie zijn welkom vanaf 15:00
 • Offciele start 18:00
 • BBQ zal starten om 19:00
 • Karaoke zal starten vanaf 20:00
 • Tussen 23:00 en middernacht gaan we naar Cuba (Havanna)

Details:

Vanaf 15:00 zijn jullie welkom in Sprachcafe, natuurlijk mag je later komen! We zullen de middag rustig beginnen door te relaxen aan het zwembad!

Relax at the Pool!

Vanaf 19:00 gaat de BBQ aan. Hier kan je genieten van Maltese worstjes, hamburger, kippenvleugeltjes en natuurlijk patat en salade. Ben je vegetariër even doorgeven AUB. 

Unlimited BBQ

Vanaf 20:00 gaan we weer los met karaoke, ditkeer zullen we drie dagen van te voren een oproep doen zodat we alle liedjes kunnen downloaden!

Ben jij de beste zanger?

Tussen 23:00 en middernach gaan we naar Paceville, we hebben entree + 2 drankjes voor jullie geregeld in Cuba (Havana) Daar is op die vrijdag een internationale studenten avond!

Uit in Cuba (Havana)

Earlybird Tickets voor €20

Het event gaat €22.50 kosten, de earlybirds (de eerste 50) krijgen een korting en die betalen maar €20!

  Sprachcafe Pembroke

  SPRACHCAFFE CLUB VILLAGE ALAMEIN ROAD, PEMBROKE, Pembroke, Malta Majjistral PBK1776


  De ingang van Sprachcafe
  De ingang van Sprachcafe

  Latest posts in our blog

  Be the first to read what's new!

  Dankzij Jessie en Charlie is er een hele planning gemaakt voor de komende weken, voor veel mensen zijn het de laatste weken op Malta , maar er zijn ook al nieuwe studenten aangekomen. Er is een dag aan het zwembad, MOVE IT, bootfeest, strandfeest en Start of summer in de planning gezet! Oftewel je hoeft je geen moment te vervelen...

  Alles is geregeld om er Zaterdag een top event van te maken, maximaal kunnen er 200 gasten komen dus dat word een uitverkocht event! Daisy heeft de Beachparty verplaatst naar 10 Juni en zal iedereen die een kaartje heeft gekocht via email informeren. Je kan er voor kiezen het kaartje te houden of een refund aanvragen!