5 Mei bevrijdingsdag special

05/01/2023

Voor Vrijdag 5 mei gingen de meeste stemmen naar een BBQ, daar hebben wij natuurlijk naar geluisterd en we hebben de perfecte dag voor jullie samengesteld! Officiele start 18:00 voor de mensen die het leuk vinden, die mogen overdag vertoeven aan het zwembad!


 • Unlimited BBQ

 • Karaoke
 • Entree Cuba + 2 drankjes
5 mei pool en BBQ
5 mei pool en BBQ

De planning:

 • Het event zal plaatsvinden in Sprachcafe (Pembroke)
 • Jullie zijn welkom vanaf 15:00
 • Offciele start 18:00
 • BBQ zal starten om 19:00
 • Karaoke zal starten vanaf 20:00
 • Tussen 23:00 en middernacht gaan we naar Cuba (Havanna)

Details:

Vanaf 15:00 zijn jullie welkom in Sprachcafe, natuurlijk mag je later komen! We zullen de middag rustig beginnen door te relaxen aan het zwembad!

Relax at the Pool!

Vanaf 19:00 gaat de BBQ aan. Hier kan je genieten van Maltese worstjes, hamburger, kippenvleugeltjes en natuurlijk patat en salade. Ben je vegetariër even doorgeven AUB. 

Unlimited BBQ

Vanaf 20:00 gaan we weer los met karaoke, ditkeer zullen we drie dagen van te voren een oproep doen zodat we alle liedjes kunnen downloaden!

Ben jij de beste zanger?

Tussen 23:00 en middernach gaan we naar Paceville, we hebben entree + 2 drankjes voor jullie geregeld in Cuba (Havana) Daar is op die vrijdag een internationale studenten avond!

Uit in Cuba (Havana)

Earlybird Tickets voor €20

Het event gaat €22.50 kosten, de earlybirds (de eerste 50) krijgen een korting en die betalen maar €20!

  Sprachcafe Pembroke

  SPRACHCAFFE CLUB VILLAGE ALAMEIN ROAD, PEMBROKE, Pembroke, Malta Majjistral PBK1776


  De ingang van Sprachcafe
  De ingang van Sprachcafe

  Latest posts in our blog

  Be the first to read what's new!

  Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

  April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

  Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...

  Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!