De foto's van Lazy Pirate boat & FLIRT Foam!!

06/09/2023

Gelukkig hebben we de foto's nog van de feesten van 3 Juni, hier vind je de linken naar zowel het bootfeest als het Foamfeest van 3 Juni. 

Wil je nog een keer gaan?

Wist je dat we het op 17 Juni dit nog een keer in de planning hebben? Dan gaan we weer mee met Lazy Pirate Boat en daarna direct door naar FLIRT Foam party. Een gratis bus staat te wachten als de boot terug in Sliema is om 23:30!

Indien je niet via de officiele weg kan boeken, kan het ook via ons systeem!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Of je nou in Malta op vakantie bent, je loopt hier stage of je woont in Malta. Blue grotto is één van de plekken die je gezien moet hebben. Blue grotto vind je in het zuiden van het eiland en bevind zich in het rustige gedeelte van Malta.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!