De foto's van Lazy Pirate boat & FLIRT Foam!!

06/09/2023

Gelukkig hebben we de foto's nog van de feesten van 3 Juni, hier vind je de linken naar zowel het bootfeest als het Foamfeest van 3 Juni. 

Wil je nog een keer gaan?

Wist je dat we het op 17 Juni dit nog een keer in de planning hebben? Dan gaan we weer mee met Lazy Pirate Boat en daarna direct door naar FLIRT Foam party. Een gratis bus staat te wachten als de boot terug in Sliema is om 23:30!

Indien je niet via de officiele weg kan boeken, kan het ook via ons systeem!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...