Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig!

03/26/2024

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met een vlotte babbel, die moeiteloos mensen kunnen aanspreken terwijl ze lekker aan het stappen zijn. 

Stel je voor: een bijbaantje naast je stage of werk in het prachtige Malta, waarbij je niet alleen een leuke commissie verdient, maar ook nieuwe mensen leert kennen die naar het feest komen! Tevens help je de goede doelen die wij als NedMalta ondersteunen, als vrijwilligers organisatie doneren wij de winsten naar organisaties zoals the woman right foundation die het hard nodig hebben!

Vooral in de laatste twee weken voor Koningsdag is jouw inzet van onschatbare waarde. Dan worden de meeste tickets verkocht en we moeten ervoor zorgen dat niemand dit spektakel mist!

Maar dat is nog niet alles. Als ticketverkoper bij Dutch Kingsday krijg je de kans om deel uit te maken van een geweldig team. Twee teamleiders staan klaar om je te ondersteunen, je vragen te beantwoorden en de sfeer super gezellig te maken! Natuurlijk zullen beide teams de strijd aan gaan om de beste te worden!

Dus waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij ons verkoopteam en maak met NedMalta van Dutch Kingsday, the Malta edition een feest om nooit te vergeten! 

Wil je je aanmelden, neem dan even contact op met Tim op +356 9903 9805

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.