Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig!

03/26/2024

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met een vlotte babbel, die moeiteloos mensen kunnen aanspreken terwijl ze lekker aan het stappen zijn. 

Stel je voor: een bijbaantje naast je stage of werk in het prachtige Malta, waarbij je niet alleen een leuke commissie verdient, maar ook nieuwe mensen leert kennen die naar het feest komen! Tevens help je de goede doelen die wij als NedMalta ondersteunen, als vrijwilligers organisatie doneren wij de winsten naar organisaties zoals the woman right foundation die het hard nodig hebben!

Vooral in de laatste twee weken voor Koningsdag is jouw inzet van onschatbare waarde. Dan worden de meeste tickets verkocht en we moeten ervoor zorgen dat niemand dit spektakel mist!

Maar dat is nog niet alles. Als ticketverkoper bij Dutch Kingsday krijg je de kans om deel uit te maken van een geweldig team. Twee teamleiders staan klaar om je te ondersteunen, je vragen te beantwoorden en de sfeer super gezellig te maken! Natuurlijk zullen beide teams de strijd aan gaan om de beste te worden!

Dus waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij ons verkoopteam en maak met NedMalta van Dutch Kingsday, the Malta edition een feest om nooit te vergeten! 

Wil je je aanmelden, neem dan even contact op met Tim op +356 9903 9805

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...