De Kroegentocht die je nooit meer vergeet!

02/25/2024

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

 • Start 19:30 end 02:00
 • Kosten: €25 (eerste 40)

Wat krijg je: 

 • Meerdere drankjes en shotjes in de clubs
 • Alle verkleedspullen en benodigdheden om de te gekke opdrachten uit te voeren
 • Mega (drank) prijzen voor iedereen 
 • We gaan de hele avond door in FootLoose en zetten de boel op stelten!

Voor het winnende team hebben we een VIP-tafel met twee flessen (naar keuze) en mixers, tweede prijs fles met mixers en voor de andere teams een tray shots. Kortom je krijgt echt waar voor je geld, we vragen je om NU al te boeken en niet te wachten tot het laatste moment. Deze kroegentocht wordt door NedMalta georganiseerd en we moeten ons natuurlijk wel voorbereiden en inkopen doen. Mocht je last minute niet kunnen, dan kunnen we makkelijk annuleren voor je!

Dit was de kroegentocht van een paar jaar geleden en ookal is het veel werk om het op te zetten is het zo de moeite waard!

Tuurlijk doen we zelf ook mee!
Tuurlijk doen we zelf ook mee!

Dit kan je verachten!

We verzamelen om 19:30 waarna er groepen gemaakt worden die bestaan uit ongeveer 6-10 mensen en we gaan jullie de spelregels uitleggen. 

Om 20:00 gaat het dan beginnen, de bedoeling van de avond is om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor je groep want de winnende groep krijgt een VIP tafel in Footloose met €180 aan drank! Tuurlijk is er een prijs voor de tweede!

Punten voor je team verdien je door opdrachten uit de voeren, sommige kunnen door 1 persoon gedaan worden en andere door je hele team. In elke kroeg wacht iemand van NedMalta op je groep en strijd je tegen andere groepen om punten. Ook op straat als jullie van kroeg naar kroeg gaan kan je doorspelen. De Gekste opdrachten hebben we zoals verkleden, speed make-up opbrengen (bij de mannen natuurlijk) shotjes race en veel meer bekijk het filmpje maar eens. We gaan nog niet alles verklappen natuurlijk!

De hele avond worden er foto's en filmpjes gemaakt die in de groepchat moeten worden gezet, wij houden de punten bij en de mensen die moeten werken kunnen ook meegenieten. 

We raden wel aan niet je nieuwste kleding aan te doen!

Goed om te weten,

 • Wij zorgen voor bijna alles, verkleed kleding, makeup, eieren (ja het word wat) kortom alles wat er nodig is. Natuurlijk krijgt iedereen genoeg te drinken. Jij moet alleen een volle telefoon en je vrienden meenemen!
 • Elke groep moet minimaal 1 man en 1 vrouw hebben (aanrader is echt gemixed)
 • Het is niet alleen voor Nederlanders, neem juist je vrienden van hier mee! Zolang ze maar van feesten houden!
 • Het is voor de LOL en opdrachten hoef je niet te doen als je dat niet wilt! 
 • Ookal drink je geen alcohol is meedoen even leuk en laat je sommige opdrachten aan een teamgenoot over!
 • De opdrachten met alcohol moet je natuurlijk alleen doen als je het nog aankan, coma zuipen is niet de bedoeling

Deze opdrachten staan in de planning, zijn ze een beetje leuk? We maken ze nog niet allemaal bekend natuurlijk en ze kunnen nog worden aangepast, heb jij al een ticket geboekt?

Tickets!

Wij kunnen er alleen een succes van maken als we een goede inschatting kunnen maken hoeveel mensen er komen. Daarom vragen we je ZSM een kaartje te kopen ookal weet je niet 100% zeker of je wel kan. Wij gaan NIET moeilijk doen over annuleringen als je wel moet werken! Door vroeg te boeken kunnen wij de spullen inkopen, personeel regelen en onderhandelen bij de clubs!

We hebben de tickets op €30 gezet, dat is de schatting wat we nodig hebben en om drankjes voor jullie te kopen, mocht het toch minder gaan kosten voor ons dan zorgen we voor extra dranktokens!

We hebben een sponsor voor de eerste 40 tickets! De eerste 40 tickets kosten maar €25! Thanks Tex Mex!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...