Eerste bootfeest komt eraan!

03/13/2023

Het weer gaat eindelijk een beetje op normaal Maltees weer lijken, zon, zon en nog eens zon!

Ga je mee op 1 April? (geen grap)

Op 1 April is het eerste bootfeest!

  • Vertrek van: Sliema waterfront (zie lazypirate op google maps)
  • Vertrekt om: 19:00
  • Verzamelen: 18:30

Full open bar (bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails) en er is eten!

Kijk eindelijk lekker weer in de voorspelling
Kijk eindelijk lekker weer in de voorspelling

Ga je mee met Lazy pirate?

Eens per maand vol Nederlands!

Natuurlijk moet je gaan wanneer je wilt gaan. Zeker als je vrienden langskomen is dit een event waar ze heen moeten gaan!

Eens per maand pikken wij een datum en dan proberen we de boot vol te krijgen met leden en vrienden van NedMalta!

Dit is super gezellig en Lazypirate laat ons dan ook extra dingen doen op de boot, wat? Dat zie je op de boot!

Wij gaan dus mee op 1 April, ga je mee? Boek zodra je weet dat je meegaat! Want deze boot feesten zijn bijna altijd uitverkocht!

Dit was een eerder bootfeest van Lazypirate waar we mee zijn gegaan!

Mis de boot niet!

Boeken kan nu al, zorg ervoor dat je tijdig boekt. Het zal snel uitverkocht zijn, zeker ook omdat wij een oproep doen. Kan je op het laatste moment niet mee? Er zullen zeker nieuwe leden in onze whatsapp groep komen die nog geen kaartje hebben dus die ben je zo kwijt:

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Dankzij Jessie en Charlie is er een hele planning gemaakt voor de komende weken, voor veel mensen zijn het de laatste weken op Malta , maar er zijn ook al nieuwe studenten aangekomen. Er is een dag aan het zwembad, MOVE IT, bootfeest, strandfeest en Start of summer in de planning gezet! Oftewel je hoeft je geen moment te vervelen...

Alles is geregeld om er Zaterdag een top event van te maken, maximaal kunnen er 200 gasten komen dus dat word een uitverkocht event! Daisy heeft de Beachparty verplaatst naar 10 Juni en zal iedereen die een kaartje heeft gekocht via email informeren. Je kan er voor kiezen het kaartje te houden of een refund aanvragen!

Aon heeft NedMalta veel gesteund de afgelopen weken en is op zoek naar Nederlands en Frans talige om te starten in hun nieuwe kantoor op Malta. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan of ken je iemand die op zoek is? Aarzel niet om hun vaccatures te bekijken (of doe een open solicitatie)

De zomerse temperaturen zijn er eindelijk en het aantal events neemt toe. Meer dan genoeg te doen elk weekend en het is zeker dat de meeste events echt TOP zijn. Toch willen wij er 4 events uitpakken die echt de moeite waard zijn om heen te gaan!