Grand Finale of the International fireworks festival!

04/29/2023

Het is gelukt, we hebben 40 plekken kunnen regelen voor de Grand finale van het International fireworks festival van aanstaande zondag 30 April!

De show zal nog spectaculareder zijn  als die van Vrijdag!

De boot heeft de beste ligplek in de grand harbour van Valletta! LET OP deze boot is geen party boot! Er zal wel rustige muziek zijn, maar geen disco. Tijdens de shows gaat de muziek uit zodat we de muziek van de shows ook kunnen horen. 

Deze boottocht zal er als volgt uitzien: 

  • Boarden mag vanaf 18:30.
  • Vertrek zal tussen 19:00 en 19:15 zijn.
  • Aan boord free flowing wijn, bier en fris.
  • We zullen voor anker gaan in de grand harbour van Valletta (beste plek van de boten).
  • Uitgebreid en erg lekker warm en koud buffet zal worden geserveerd.
  • Genieten van 10 firework shows! 10 finalisten van de afgelopen 6 dagen laten hun hele hebben en houden zien.
  • Na de shows (ook al loopt het uit) terug richting Sliema.
  • Verwacht rond 23:30 terug te zijn, maar dit kan dus later zijn.
  • Alle leeftijden welkom, ook onder de 17 jaar!
  • Kosten 60 euro per persoon.

Perfecte trip om echt van het vuurwerk te genieten, zeer geschikt om visite mee naar toe te nemen! 

Boek direct als je wilt meegaan, vol=vol

Boeken kan door een bericht te sturen naar Wessel of Tim. Dan zullen wij de plek zo snel mogelijk vast leggen. Betalen kan je doen tijdens het boarden op Zondag. Deze betaling moet je wel cash doen aan het personeel (te kort dag om het via de bank te laten gaan)

We hebben de 40 plaatsen gereserveerd, deze zullen tot Zaterdag 16:00 worden vastgehouden voor ons!

Tot Zondag!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...