Het beste filmpje uit Malta

09/19/2022

Is iedereen al bij Barrakka uper gardens geweest? Daar schieten ze om 12 uur een kanon af.

Dit doen ze al vanaf 1820 halverwege de dag om het exacte uur van de dag aan te geven waarop Ship Masters hun chronografen aan boord zouden kalibreren.

Bij dit filmpje werd er persongeluk een vogel geraakt. 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Dankzij Jessie en Charlie is er een hele planning gemaakt voor de komende weken, voor veel mensen zijn het de laatste weken op Malta , maar er zijn ook al nieuwe studenten aangekomen. Er is een dag aan het zwembad, MOVE IT, bootfeest, strandfeest en Start of summer in de planning gezet! Oftewel je hoeft je geen moment te vervelen...

Alles is geregeld om er Zaterdag een top event van te maken, maximaal kunnen er 200 gasten komen dus dat word een uitverkocht event! Daisy heeft de Beachparty verplaatst naar 10 Juni en zal iedereen die een kaartje heeft gekocht via email informeren. Je kan er voor kiezen het kaartje te houden of een refund aanvragen!

Aon heeft NedMalta veel gesteund de afgelopen weken en is op zoek naar Nederlands en Frans talige om te starten in hun nieuwe kantoor op Malta. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan of ken je iemand die op zoek is? Aarzel niet om hun vaccatures te bekijken (of doe een open solicitatie)