Hoe kom je in Gozo of Comino?

10/04/2023

Er zijn meerdere mogelijkheden om in Gozo en Comino te komen, aangezien de meeste mensen in en om Sliema wonen zullen wij vanaf daar laten zien hoe je er komt

Vanaf Cirkewwa

Vanaf Cirkewwa gaan er meerdere boten naar zowel Gozo als Comino, Voor Gozo is een retourtje €4.65 en voor Comino vaak €10.

Natuurlijk moet je voor deze optie wel in Cirkewwa komen. Dat kan met de bus of neem een taxi.

Gozo Fast ferry (Of Gozo Highspeed)

Vanuit Valetta heb je de Fast ferry naar gozo, deze gaat elke 45 minuten. Indien je vanuit deze omgeving naar Coimino (Blue Lagooon) wilt gaan, dan is het vaak het beste om eerst naar Gozo te gaan en dan een speedboot naar Comino te gaan. Dit is vaak en het snelst en het goedkoopst!

Let op je heb twee verschillende diensten vanauit Valetta:

  • Gozo Fast Ferry
  • Gozo Highspeed

Comino Hop-On Hop-Off at Sea

Opstappen / afstappoen op de locatie die voor jou het beste uitkomt.

De perfecte gelegenheid om de vertrektijd van je voorkeur te kiezen uit 2 vertrek punten om in alle comfort de prachtige Blue Lagoon in Comino te bereiken aan boord van de gloednieuwe, ultramoderne catamaran met volledige airconditioning.

Het is belangrijk dat je ten minste 15 minuten voor vertrektijd op de inschepingsplaats bent.

Per persoon kost dit 30 euro, de ferry is elke dag (uitzondering bij slecht weer) Tickets kan je via NedMalta boeken. 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.