Hoe kom je in Gozo of Comino?

10/04/2023

Er zijn meerdere mogelijkheden om in Gozo en Comino te komen, aangezien de meeste mensen in en om Sliema wonen zullen wij vanaf daar laten zien hoe je er komt

Vanaf Cirkewwa

Vanaf Cirkewwa gaan er meerdere boten naar zowel Gozo als Comino, Voor Gozo is een retourtje €4.65 en voor Comino vaak €10.

Natuurlijk moet je voor deze optie wel in Cirkewwa komen. Dat kan met de bus of neem een taxi.

Gozo Fast ferry (Of Gozo Highspeed)

Vanuit Valetta heb je de Fast ferry naar gozo, deze gaat elke 45 minuten. Indien je vanuit deze omgeving naar Coimino (Blue Lagooon) wilt gaan, dan is het vaak het beste om eerst naar Gozo te gaan en dan een speedboot naar Comino te gaan. Dit is vaak en het snelst en het goedkoopst!

Let op je heb twee verschillende diensten vanauit Valetta:

  • Gozo Fast Ferry
  • Gozo Highspeed

Comino Hop-On Hop-Off at Sea

Opstappen / afstappoen op de locatie die voor jou het beste uitkomt.

De perfecte gelegenheid om de vertrektijd van je voorkeur te kiezen uit 2 vertrek punten om in alle comfort de prachtige Blue Lagoon in Comino te bereiken aan boord van de gloednieuwe, ultramoderne catamaran met volledige airconditioning.

Het is belangrijk dat je ten minste 15 minuten voor vertrektijd op de inschepingsplaats bent.

Per persoon kost dit 30 euro, de ferry is elke dag (uitzondering bij slecht weer) Tickets kan je via NedMalta boeken. 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...