Je King's day ticket is een cocktail waard!

04/25/2023

Bewaar je ticket van King's day goed want het is een cocktail waard!

Bij Koningsdag word het nummer gedeelte van je ticket gescheurd bij de entree, het stukje dat je terug krijgt moet je goed bewaren!

Tot 11 Mei kan je deze namelijk inwisselen bij Melounge in St Julians. Je krijgt dan een tweede cocktail gratis! Maakt niet uit welke dag of welke tijd je komt!

Je kan er naar vragen bij Jonas, de manager van MeLounge (en degene die bij de deur staat op Koningsdag!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...