Kapsalon, vanaf nu te krijgen in TexMex Paceville

12/20/2023

TexMex Paceville heeft nu de KAPSALON op het menu staan!!

Wij hebben het geproefd en het is fantastisch! Nu hebben wij een extra reden voor je om dit jaar nog te gaan proeven!

Indien je in 2023 een Kapsalon gaat eten in TexMex Paceville en op deze pagina je bonnetje upload, dan maak je kans op 1 van de van de €20 vouchers voor TexMex Paceville!

Vergeet ook niet dat ze de aanbieding (alleen voor NedMalta leden) hebben van 4 Mix drankjes voor €10!

Upload je bonnetje en maak kans op €20

Winnaars worden voor 5 Jan 2024 bekendgemaakt via de whatsappgroup en de Facebookpagina!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...