Kapsalon, vanaf nu te krijgen in TexMex Paceville

12/20/2023

TexMex Paceville heeft nu de KAPSALON op het menu staan!!

Wij hebben het geproefd en het is fantastisch! Nu hebben wij een extra reden voor je om dit jaar nog te gaan proeven!

Indien je in 2023 een Kapsalon gaat eten in TexMex Paceville en op deze pagina je bonnetje upload, dan maak je kans op 1 van de van de €20 vouchers voor TexMex Paceville!

Vergeet ook niet dat ze de aanbieding (alleen voor NedMalta leden) hebben van 4 Mix drankjes voor €10!

Upload je bonnetje en maak kans op €20

Winnaars worden voor 5 Jan 2024 bekendgemaakt via de whatsappgroup en de Facebookpagina!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.