Makkelijk bijverdienen?

04/06/2023

We willen jullie de kans geven makkelijk geld bij te verdienen met DUTCH KINGSDAY, the Malta edition!

Kletsen en verkopen!

Voorgaande jaren hebben we tickets verkocht via diverse ticket verkooppunten en daarvoor betalen we een commissie per kaartje, deze commissie geven we liever aan jullie!

Gewoon met het uitgaan, mensen aanspreken en zorgen dat ze langskomen! Elk kaartje dat je verkoopt, daar verdien je geld mee!

Je kan bij ons een ticketboek aanvragen (tickets zijn nu €20) en diverse flyers. Ticketboek heeft 10 tickets en natuurlijk mag je de niet verkochte kaarten gewoon teruggeven!  

Per verkocht kaartje krijg je een commissie:

  • 1-10 kaarten €4.- per kaart
  • 11-50 kaarten €6.- per kaart
  • 50+ kaarten €7.- per kaart

We hebben nu ruim 200 early bird kaarten verkocht en we verwachten 800-1000 mensen, dus er zijn nog genoeg kaarten te verkopen!

Natuurlijk zullen de meeste kaarten aan toeristen worden verkocht in de laatste 2 weken!

Verkopen

Verkopen kan en mag je overal doen tot 26 April middernacht. Een paar uurtjes staan in Paceville met een groepje elke avond of in Valetta is natuurlijk het beste. Maar ook St julians en Sliema waterfront zijn goede verkooppunten!

Meld je aan door een appje naar Tim te sturen!

TIP: Doe met je hele huis mee als 1 verkooppunt!

DE BESTE DRIE VERKOPERS!

De beste drie verkopers, mogen op 26 April mee met het rondje om Malta met ons draaiorgel. Aangezien op die dag de meeste kaarten worden verkocht! Extra kans om te verkopen!

De allerbeste verkoper krijgt ook nog eens een fles Vodka met Mizers op DUTCH KINGSDAY, the Malta edition

De linken:

  • https://www.nedmalta.com/events/
  • https://www.nedmalta.com/kingsday/ (NL versie)
  • https://www.nedmalta.com/king/ (ENG versie)

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...