Makkelijk bijverdienen?

04/06/2023

We willen jullie de kans geven makkelijk geld bij te verdienen met DUTCH KINGSDAY, the Malta edition!

Kletsen en verkopen!

Voorgaande jaren hebben we tickets verkocht via diverse ticket verkooppunten en daarvoor betalen we een commissie per kaartje, deze commissie geven we liever aan jullie!

Gewoon met het uitgaan, mensen aanspreken en zorgen dat ze langskomen! Elk kaartje dat je verkoopt, daar verdien je geld mee!

Je kan bij ons een ticketboek aanvragen (tickets zijn nu €20) en diverse flyers. Ticketboek heeft 10 tickets en natuurlijk mag je de niet verkochte kaarten gewoon teruggeven!  

Per verkocht kaartje krijg je een commissie:

  • 1-10 kaarten €4.- per kaart
  • 11-50 kaarten €6.- per kaart
  • 50+ kaarten €7.- per kaart

We hebben nu ruim 200 early bird kaarten verkocht en we verwachten 800-1000 mensen, dus er zijn nog genoeg kaarten te verkopen!

Natuurlijk zullen de meeste kaarten aan toeristen worden verkocht in de laatste 2 weken!

Verkopen

Verkopen kan en mag je overal doen tot 26 April middernacht. Een paar uurtjes staan in Paceville met een groepje elke avond of in Valetta is natuurlijk het beste. Maar ook St julians en Sliema waterfront zijn goede verkooppunten!

Meld je aan door een appje naar Tim te sturen!

TIP: Doe met je hele huis mee als 1 verkooppunt!

DE BESTE DRIE VERKOPERS!

De beste drie verkopers, mogen op 26 April mee met het rondje om Malta met ons draaiorgel. Aangezien op die dag de meeste kaarten worden verkocht! Extra kans om te verkopen!

De allerbeste verkoper krijgt ook nog eens een fles Vodka met Mizers op DUTCH KINGSDAY, the Malta edition

De linken:

  • https://www.nedmalta.com/events/
  • https://www.nedmalta.com/kingsday/ (NL versie)
  • https://www.nedmalta.com/king/ (ENG versie)

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.