Mega feest deze Zaterdag en info over de BeachParty!

05/11/2023

Alles is geregeld om er Zaterdag een top event van te maken, maximaal kunnen er 200 gasten komen dus dat word een uitverkocht event! Daisy heeft de Beachparty verplaatst naar 10 Juni en zal iedereen die een kaartje heeft gekocht via email informeren. Je kan er voor kiezen het kaartje te houden of een refund aanvragen!

4 euro korting op tickets voor Zaterdag met de code: NEDMALTA

Deze Zaterdag

Join us for DAISY IN THE PARK • GARDEN GROOVE in the heart of Melita Gardens! On Saturday 13 May, we're bringing the party to the park with an DJ's from Paris, Netherlands and Japan!

Get ready to groove with our top-notch DJs spinning the latest and greatest DAISY tunes. The lush greenery of the park will provide the perfect backdrop for a magical evening of music and fun.

Line up

Melomane (FR) • Marve'n (FR) • LeClerc (NL) • Coochy (NL) • Hiro (JP)

REGULAR TICKETS: 15 EUR

4 euro korting op tickets met de code: NEDMALTA

Perfecte lokatie!
Perfecte lokatie!

De lokatie en Uber!

Daisy heeft de perfecte lokatie gevonden in het Salina National Park. Internationale DJ's uit Nederland, Japen en Frankrijk gaan ons een top avond bezorgen.

De reis heen en terug hoefd zeker niet duur te zijn, je krijg namelijk na het boeken een kortingscode voor UBER, deze staat op je ticket en is zowel voor de heen als terug reis te gebruiken. 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.