Nu al verbrand? Let op de UV factor is hier veel hoger als in Nederland

03/24/2023

Zonlicht bevat ultraviolette (UV)-straling. Te veel UV-straling is slecht voor de gezondheid. De huid kan erdoor verbranden. Op lange termijn is UV-straling de belangrijkste oorzaak van huidkanker. Het is ook slecht voor je ogen. Het is daarom belangrijk de huid en ogen tegen de zon te beschermen.

De UV factor in Malta nu is al sterker als hoog zomer in Nederland, dus ja nu al smeren! 

Nu al UV factor 5 op Malta, zelfde als in Nederland in de zomer!

Weet wanneer je wel en NIET het water in kan!

We zitten hier niet meer in Nederland en het kan soms wat gevaarlijker zijn om te gaan zwemmen. Kijk naar de vlaggen!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

Op zoek naar een leuke manier om actief te blijven terwijl je geniet van de prachtige Maltese omgeving? Doe mee met ons wekelijkse 7 tegen 7 voetbaltoernooi op zondag geen winterstop nodig hier, zelf de koudste dag in Malta is nog een gemiddelde zomerdag in Nederland!

MINK Homes Malta is een vastgoedbeheerbedrijf in Malta dat vastgoedbeheerdiensten aanbiedt voor korte huurperiodes/vakantiewoningen aan particuliere huiseigenaren in Malta. Wij zijn actief op zoek naar stagiaires om ons groeiende team te ondersteunen. Onze activiteiten omvatten de marketing van ons bedrijf en de eigendommen die we beheren,...