Onze nieuwe (leen) BBQ voor de zomer willen we aanschaffen!

03/13/2023

Zoals elk jaar willen we gedurende het jaar meerdere BBQ's op het strand houden. Maar nu willen we een goede BBQ kunnen meenemen en een koelbox voor het ijs. 

Tijdens onze strand BBQ's zal NedMalta dan zorgen dat de BBQ aanstaat en er ijs is, dan neemt iedereen zelf wat te eten en te drinken mee en hebben we een gezellige avond.

Daarom doen we nu een inzamelings actie om deze producten aan te schaffen, natuurlijk komt de BBQ in onze uitleenhoek, zodat jullie hem ook op kunnen halen als je zelf een BBQ wilt houden!

Wat we willen aanschaffen:

We hebben een stevige BBQ gevonden voor net onder de €200.- en met de extra producten hebben we totaal €350.- nodig. We willen wel een BBQ aanschaffen die ook veel gebruikt kan worden.

Help jij mee met de aanschaf?

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

Op zoek naar een leuke manier om actief te blijven terwijl je geniet van de prachtige Maltese omgeving? Doe mee met ons wekelijkse 7 tegen 7 voetbaltoernooi op zondag geen winterstop nodig hier, zelf de koudste dag in Malta is nog een gemiddelde zomerdag in Nederland!

MINK Homes Malta is een vastgoedbeheerbedrijf in Malta dat vastgoedbeheerdiensten aanbiedt voor korte huurperiodes/vakantiewoningen aan particuliere huiseigenaren in Malta. Wij zijn actief op zoek naar stagiaires om ons groeiende team te ondersteunen. Onze activiteiten omvatten de marketing van ons bedrijf en de eigendommen die we beheren,...

Toen de zon haar gouden gloed over de schilderachtige straten van Utrecht begon te werpen, hing de verwachting dik in de lucht. Het was het begin van een avontuur, een reis die ons van het hart van Nederland helemaal naar het mediterrane juweeltje Naxxar in Malta zou brengen. Met kaarten in de hand, snacks in voorraad en een afspeellijst klaar...

Wil jij als Nederlandse student je horizon verbreden en waardevolle werkervaring opdoen? Kijk dan niet verder dan de zonnige kust van Malta. Terwijl Nederland uitstekende opleidingsmogelijkheden biedt, biedt een stage in Malta een unieke kans om jezelf onder te dompelen in een levendige internationale omgeving, je vaardigheden uit te breiden en te...