Onze nieuwe (leen) BBQ voor de zomer willen we aanschaffen!

03/13/2023

Zoals elk jaar willen we gedurende het jaar meerdere BBQ's op het strand houden. Maar nu willen we een goede BBQ kunnen meenemen en een koelbox voor het ijs. 

Tijdens onze strand BBQ's zal NedMalta dan zorgen dat de BBQ aanstaat en er ijs is, dan neemt iedereen zelf wat te eten en te drinken mee en hebben we een gezellige avond.

Daarom doen we nu een inzamelings actie om deze producten aan te schaffen, natuurlijk komt de BBQ in onze uitleenhoek, zodat jullie hem ook op kunnen halen als je zelf een BBQ wilt houden!

Wat we willen aanschaffen:

We hebben een stevige BBQ gevonden voor net onder de €200.- en met de extra producten hebben we totaal €350.- nodig. We willen wel een BBQ aanschaffen die ook veel gebruikt kan worden.

Help jij mee met de aanschaf?

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...