Speed limit through Regional Road tunnel temporarily halved at night

03/14/2023

Even opletten! 30 ipv 60

Motorists are being urged to keep to the 30km/hour speed during asphalting works

As of Monday, the speed limit for motorists heading to Paceville through the Regional Roads tunnel at night has been halved from 60km/hour to 30km/hour, transport authorities have confirmed.

Signs have been temporarily set up along the tunnel ahead of resurfacing and asphalting works planned to start on Monday night.

A Transport Ministry spokesperson did not say how long the works, which are being carried out at night, will take.

She said, however, that the 30km/hour limit would not be enforced during the day.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Of je nou in Malta op vakantie bent, je loopt hier stage of je woont in Malta. Blue grotto is één van de plekken die je gezien moet hebben. Blue grotto vind je in het zuiden van het eiland en bevind zich in het rustige gedeelte van Malta.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!

Halloween vieren ze hier in Malta bijna overal! Alle clubs zullen decoratie en Halloween themed parties hebben.

De Malta airshow is dit weekemd op 23 en 24 September, momenteel zie je al verschillende vliegtuigen oefenen boven Malta. Je kan hiervoor naar het vliegveld maar aangezien Malta zo klein is zal je overal op Malta genoeg tezien krijgen van de airshow!