Tigné pet-friendly beach closed because of contamination

08/18/2023

HEALTH WARNING!!! Environmental Health Directorate looking into determining the source of 'white material'

Bathers are being urged to avoid Tigne's pet-friendly beach because of the "presence of white material".

The Environmental Health Directorate said in a statement it was looking into determining the source of contamination.

The directorate does not yet know when the site will be safe for swimming again.

Signs alerting swimmers about the health risk have been installed on site. When the quality is restored, the signs will be removed.

More information on 2133 7333 or wrau.ehd@gov.mt

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...