Welke kant op? Vier inrijverbodsborden op het kruispunt van Fgura

04/16/2023

Welcome to Malta! Plannen kunnen ze hier niet echt met de wegen, nu heb je hier een kruispunt met 4 inrijverbodsborden. 

Degene die de video maakt, laat zien hoe auto's die aankomen vanaf San Mikiel Street, in Fgura, nergens heen kunnen, omdat de drie andere wegen die het kruispunt vormen allemaal een bord zonder toegang hebben, waarbij twee van hen aangeven dat er wegwerkzaamheden in het gebied zijn.

Teruggaan naar San Mikiel Street is ook geen legale optie omdat er ook daar geen toegangsborden zijn.

Technisch gezien kunnen de chauffeurs dus nergens heen - als ze dat doen, zouden ze een no-entry zone betreden.

Moeten we lachen of moeten we huilen? Of houden we het gewoon op: 'Welcome to Malta!'

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

Op zoek naar een leuke manier om actief te blijven terwijl je geniet van de prachtige Maltese omgeving? Doe mee met ons wekelijkse 7 tegen 7 voetbaltoernooi op zondag geen winterstop nodig hier, zelf de koudste dag in Malta is nog een gemiddelde zomerdag in Nederland!

MINK Homes Malta is een vastgoedbeheerbedrijf in Malta dat vastgoedbeheerdiensten aanbiedt voor korte huurperiodes/vakantiewoningen aan particuliere huiseigenaren in Malta. Wij zijn actief op zoek naar stagiaires om ons groeiende team te ondersteunen. Onze activiteiten omvatten de marketing van ons bedrijf en de eigendommen die we beheren,...

Toen de zon haar gouden gloed over de schilderachtige straten van Utrecht begon te werpen, hing de verwachting dik in de lucht. Het was het begin van een avontuur, een reis die ons van het hart van Nederland helemaal naar het mediterrane juweeltje Naxxar in Malta zou brengen. Met kaarten in de hand, snacks in voorraad en een afspeellijst klaar...