Wil jij werken in Malta? Of weet jij iemand?

01/21/2024

Gezocht: Dutch Speaking Live Chat Agent

Als je op zoek bent naar een kans waar persoonlijke groei samenkomt met een levensstijl op een eiland in de buitenlucht, lees dan vooral verder! Of je nu jarenlang op Malta blijft of besluit om de mogelijkheden binnen de internationale kantoren in heel Europa te verkennen, hier bieden ze volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling binnen de snelle iGaming-industrie.

Dagelijks werk je als Live Chat Agent en sta je in nauw contact met spelers via e-mail en live chat om problemen en vragen van klanten op te lossen en de best mogelijke klantervaring te garanderen. Je zult ook intern bruggen bouwen en nauw samenwerken met de teams voor betalingen, fraude, CRM en techniek.

Ze bieden een uitgebreid trainingsprogramma en leren je alles wat je moet weten over de iGaming-industrie en zullen je zelfs een verhuispakket en een appartement voor je eerste paar weken aanbieden en je begeleiden bij het vinden van een meer permanente optie. Je moet vloeiend Engels en Nederlands spreken. Deze rol is op een 6-8 wekelijkse verschuiving schema ingesteld ruim van tevoren.

Compensation & Benefits:

  • Competitive guaranteed salary.
  • Gym allowance to support your active lifestyle.
  • Work remotely from other eligible countries for up to 4 weeks.
  • Health insurance
  • Taxi during night shifts so you get home safe and sound
  • Discounts all over Malta island for you to explore.
  • Relocation Package

Interested? Just fill in the form below and you will be contacted!

Interested in:

Dutch Speaking Live Chat Agent

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.