2 Events op Malta die wij sterk aanraden!

04/02/2023

Nee, we hebben het niet over DUTCH KINGSDAY, the Malta edition. We hebben over 2 evenementen die de komende maand op Malta plaatsvinden en zeker de moeite waard zijn om even te checken:

Deze 2 totaal verschillende evenementen maken je bezoek aan Malta compleet!

G7 First of May Special at Café del Mar

G7 events

G7 staat voor spectaculaire muziekevenementen, onvergetelijke avonden uit en herinneringen voor het leven!

G7 is sinds 1997 de grootste event organisator die de maltese entertainmentindustrie op de kaart heeft gezet en dat in combinatie met Cafe del Mar zorgt voor een dag om nooit te vergeten!

Café del Mar

Café del Mar is de bekenste beachclub van Malta en zie je bij iedereen voorbij komen op instagram. Het is dan ook erg mooi met een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de Maltese archipel van st Paul's island, Comino en Gozo. Hier moet je minimaal 1x geweest zijn als je op Malta bent!

Maandag 1 Mei is (weer) een nationale feestdag, het feest start dan ook om 16:00 en zal een dag worden waarmee je vrienden in Nederlan jalours kan maken!

LET OP: Early bird tickets zijn nu maar €15.-

Sunglasses at night, the main event!

Sunglasses at night

Met een voorproefje van hoe de feesten van Sunglasses at night er uit zien zijn we vorige maand bij de opwarmer geweest. Nu zijn we klaar voor het echte werk en voor hun grootste event van het jaar! Op 20 mei kunnen we helemaal los in Gianpula main room!

Gianpula Village

Gianpula village staat op nummer 30 van beste clubs ter wereld en is de thuisbasis van Malta's beste en grootste clubs. Van nachtclubs binnen en buiten, zonovergoten lounges op het dak, zwembadclubs tot festivalarena's. Hier moet je een keer zijn geweest!

Earlybird kaarten zijn beschikbaar voor €10!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!