Huurappartementen nu ook op de site van NedMalta

03/21/2023

De website van NedMalta, word vanaf nu elke dag geupdate met de de nieuwste appartementen op de rental market. Ben je dus op zoek naar een appartement voor long let (1 jaar of langer) kan je reageren via onze site en je word goed verder geholpen!

Natuurlijk hebben we nog steeds de specialisten Yvo Hesselman voor de short let en Ruud Goor voor het kopen van een huis. 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Dankzij Jessie en Charlie is er een hele planning gemaakt voor de komende weken, voor veel mensen zijn het de laatste weken op Malta , maar er zijn ook al nieuwe studenten aangekomen. Er is een dag aan het zwembad, MOVE IT, bootfeest, strandfeest en Start of summer in de planning gezet! Oftewel je hoeft je geen moment te vervelen...

Alles is geregeld om er Zaterdag een top event van te maken, maximaal kunnen er 200 gasten komen dus dat word een uitverkocht event! Daisy heeft de Beachparty verplaatst naar 10 Juni en zal iedereen die een kaartje heeft gekocht via email informeren. Je kan er voor kiezen het kaartje te houden of een refund aanvragen!