Koningsdag, overal ter wereld!

04/06/2023

Met zoveel Nederlanders die in het buitenland wonen, zien we dat de Nederlandse feesten overal ter wereld bekend aan het worden zijn. Natuurlijk mag Koningsdag daarbij niet missen. 

Op deze pagina verzamelen we de plekken overal ter wereld waar je Koningsdag kan vieren en indien mogelijk zetten we er links bij naar een live stream zodat je mee kan kijken!

Meld het feest in het land waar jij woont aan door een mailtje te sturen naar: info@nedmalta.com 

Malta

Naast het feest bij de ambassade hebben we een feest waar we 800-1000 mensen verwachten.

Dit is in de beachclub MedAsia Playa en we wullen hier een feest hebben met een live stream van het feest van radio 538 en onze eigen DJ.

Natuurlijk hebben we hier de nhederlandse snacks zoals bitterballen, kroketten en frikandellen!

Link naar de live streams zullen op 27 April hier te vinden zijn!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.