Koningsdag, overal ter wereld!

04/06/2023

Met zoveel Nederlanders die in het buitenland wonen, zien we dat de Nederlandse feesten overal ter wereld bekend aan het worden zijn. Natuurlijk mag Koningsdag daarbij niet missen. 

Op deze pagina verzamelen we de plekken overal ter wereld waar je Koningsdag kan vieren en indien mogelijk zetten we er links bij naar een live stream zodat je mee kan kijken!

Meld het feest in het land waar jij woont aan door een mailtje te sturen naar: info@nedmalta.com 

Malta

Naast het feest bij de ambassade hebben we een feest waar we 800-1000 mensen verwachten.

Dit is in de beachclub MedAsia Playa en we wullen hier een feest hebben met een live stream van het feest van radio 538 en onze eigen DJ.

Natuurlijk hebben we hier de nhederlandse snacks zoals bitterballen, kroketten en frikandellen!

Link naar de live streams zullen op 27 April hier te vinden zijn!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...