Lokaal straat feest op 22 April! Wij zijn uitgenodigd!

04/19/2023

Naxxar Lions, HET voetbalteam van Malta en mijn dorpsgenoten heeft ons uitgenodigd om mee te doen met hun straat festival.

Vuurwerk, DJ's, drankjes voor €1.50 tot €2 en veel gezelligheid. Zeker de moeite waard om een keer gezien te hebben. Het hele voetbalteam van de Naxxar Lions komt ook naar ons feest van Konings dag, dus laten we hun ook supporten door allemaal bij hun te komen! 

  • Zaterdag 22 April, vanaf 18:30
  • Lokatie: Victory square in Naxxar natuurlijk!
  • Dresscode: Officieel rood, maar oranje mag zeker ook! 
Voorafgaand aan het straatfeest spelen ze ook nog een webstrijd tegen Melita FC in het stadium van Luxol Ground.  Deze wedstrijd start om 16:00 en daar kan je ook bijzijn. Kaartjes kosten €6 voor de wedstrijd en kan je kopen aan bij het stadium.

LIONS CELEBRATIONS NIGHT!

Verwacht een echt gezellig feest waar de spelers en supporters allemaal los zullen gaan op de beste DJ's van het eiland zoals: JD Patrick / Carlo Gerada / Debrii. 

Naxxar Lions heeft mij persoonlijk gevraagd om de Dutch community hiervoor te vragen om te komen, dus mingle gezellig met de spelers en bezoekers. De spelers zullen met een bus en met vuurwerk (ja weer vuurwerk) aankomen.

De main square van Naxxar zal zijn afgesloten en diverse barretjes zullen eten en drinken verkopen, je zal zien dat het hier een STUK goedkoper is als het uitgaan in Sliema en St julian's (€1.50 tot €2). Wij hopen jullie allemaal te zien al en jullie allemaal te zien genieten in dit weekend voor DUTCH KINGSDAY, the Malta edition! Het straat feest zal tot ongeveer middernacht doorgaan waarna we altijd een bus richting PV kunnen pakken.

Om het te vinden kan je gewoon NedMalta gebruiken als lokatie in google maps of in de taxi apps. Als je bij ons word afgezet is het nog maar 50 meter lopen! 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Dankzij Jessie en Charlie is er een hele planning gemaakt voor de komende weken, voor veel mensen zijn het de laatste weken op Malta , maar er zijn ook al nieuwe studenten aangekomen. Er is een dag aan het zwembad, MOVE IT, bootfeest, strandfeest en Start of summer in de planning gezet! Oftewel je hoeft je geen moment te vervelen...