Lokaal straat feest op 22 April! Wij zijn uitgenodigd!

04/19/2023

Naxxar Lions, HET voetbalteam van Malta en mijn dorpsgenoten heeft ons uitgenodigd om mee te doen met hun straat festival.

Vuurwerk, DJ's, drankjes voor €1.50 tot €2 en veel gezelligheid. Zeker de moeite waard om een keer gezien te hebben. Het hele voetbalteam van de Naxxar Lions komt ook naar ons feest van Konings dag, dus laten we hun ook supporten door allemaal bij hun te komen! 

  • Zaterdag 22 April, vanaf 18:30
  • Lokatie: Victory square in Naxxar natuurlijk!
  • Dresscode: Officieel rood, maar oranje mag zeker ook! 
Voorafgaand aan het straatfeest spelen ze ook nog een webstrijd tegen Melita FC in het stadium van Luxol Ground.  Deze wedstrijd start om 16:00 en daar kan je ook bijzijn. Kaartjes kosten €6 voor de wedstrijd en kan je kopen aan bij het stadium.

LIONS CELEBRATIONS NIGHT!

Verwacht een echt gezellig feest waar de spelers en supporters allemaal los zullen gaan op de beste DJ's van het eiland zoals: JD Patrick / Carlo Gerada / Debrii. 

Naxxar Lions heeft mij persoonlijk gevraagd om de Dutch community hiervoor te vragen om te komen, dus mingle gezellig met de spelers en bezoekers. De spelers zullen met een bus en met vuurwerk (ja weer vuurwerk) aankomen.

De main square van Naxxar zal zijn afgesloten en diverse barretjes zullen eten en drinken verkopen, je zal zien dat het hier een STUK goedkoper is als het uitgaan in Sliema en St julian's (€1.50 tot €2). Wij hopen jullie allemaal te zien al en jullie allemaal te zien genieten in dit weekend voor DUTCH KINGSDAY, the Malta edition! Het straat feest zal tot ongeveer middernacht doorgaan waarna we altijd een bus richting PV kunnen pakken.

Om het te vinden kan je gewoon NedMalta gebruiken als lokatie in google maps of in de taxi apps. Als je bij ons word afgezet is het nog maar 50 meter lopen! 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...