Voetbal en F1 in Tex Mex!

04/13/2023

Alle wedstrijden die jullie willen zien kunnen worden opgezet in Tex Mex Sliema, zoals morgen  PSV - AJAX 14:30 en Feyenoord vs Utrecht 16:45!

Het maakt niet uit of er 1 persoon wilt kijken of dat een hele groep gaat komen! Zoalng we het doorgeven zullen ze het opzetten! Wil je dus een wedstrijd zien en we hebben het nog niet vermeld dat deze word uitgezonden, app Wessel even op +31 6 25412914. Liefst wel 1 of 2 dagen van te voren, dat maakt het wat makkelijker!

Tex Mex Sliema

TEX MEX® is more than just a restaurant! Boasting of what is probably the biggest bar & patio area on the Sliema front with a vast selection of brand / premium brand / top shelf spirits, cocktails, beers, beverages, shooters and wines, the former served from house level up, so get in the 1st round and let's party! Tip: you must try our Margarita pitchers, not for the light drinkers. Cheers!

Happy hour van 15:00 tot 19:00 elke dag, en meerdere leuke aanbiedingen. Vooral de cocktails zijn erg lekker!

Met onze ledenkaart nog meer voordeel!

Jaarkaart kost maar €20, maar zelf als je een weekje op bezoek komt kan het al uit om hem aan te schaffen! Hoe meer kaarten in omloop, hoe meer aanbiedingen we krijgen! De onderhandelen over kortingen en gratis entree met meerdere andere clubs is in volle gang!

DUTCH KING'S Day, The Malta edition!

Al 400 kaarten verkocht, heb jij al een kaartje?

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...