Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op Malta 

Ik studeer diermanagement aan het van Hall instituut Leeuwarden en een stage is een verplichting. Natuurlijk optimaal van de 4 maanden stage gebruik maken door er een buitenlandstage van te maken.

Wil je opgehaald worden van het vliegveld door een persoon die goed bekend staat bij NedMalta? Dat is wel zo fijn dat je niet bij een vreemde hoeft in te stappen wanneer je voor het eerst in Malta bent.

Malta Public Transport zal tijdens de kerstperiode vanaf zondag 24 december 2023 tot maandag 1 januari 2024 een verkorte dienstregeling hanteren. De normale dienstregeling wordt hervat vanaf dinsdag 2 januari 2024.

International Student night in club Cuba (naast Havana) is het feest om je weekend mee te starten. Elke vrijdag ben je als lid van NedMalta welkom in club Cuba. De International Student Night is een samenwerken van verschillende studenten organisaties waaronder NedMalta. Alleen leden van deze organisaties zijn welkom en op deze manier proberen we...

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.